De ce tinerii din 2017 intemeiaza startupuri? | webamboos

De ce tinerii din 2017 intemeiaza startupuri?Secolul miscarii, schimbarii si vitezei - conceptul de munca stabila se identifica cu un job intr-o companie mare, care asigura ziua de maine si eventual proiecteaza un plan pe termen mediu sau scurt pentru fiecare angajat. Ultimii ani arata ca nu mai este asa, tinerii nu isi mai doresc stabilitate, ci satisfactie, implinire si mai ales, simtul contributiei. Odata cu revolutionarea internetului, tinerii cunoscatori si pasionati de IT tind sa isi castige existenta online, prin materializarea talentului de a oferi servicii web.
Pentru ca tinerii IT-isti sa fie satisfacuti de ceea ce fac, dar si de rezultatele aduse de munca lor, infiintarea de startupuri a ajuns unul dintre trendurile necesare in 2017. Serviciile pe care le ofera acestia sunt diverse, precum magazine online, realizare website, landing pages si multe altele , dar oricine apeleaza la tinerii specialisti poate avea siguranta unor servicii web originale si de calitate. Un motiv important din care sa apelati la tinerii cu propriile startupuri este legat de pret, mult mai scazut decat la companiile de renume carora le pasa mai putin de afacerea voastra. Pe de alta parte, acesti tineri sunt la curent cu ultimele trenduri si vin cu idei personalizate, indiferent daca aveti nevoie de mentenanta, gazduire web, optimizare SEO sau alte servicii web.
Sa punctam cateva motive esentiale din care startupul e cea mai potrivita optiune pentru tinerii din 2017:
1. Libertate in alegerea atitudinii de a lucra,
2. Posibilitatea de a realiza produsele in mod creativ, intuitiv si in conformitate cu propria mentalitate,
3. Tehnologia este la indemana, usurand munca pe web,
4. Viziune proprie,
5. Avantajul de realizare website propriu conform ultimelor trenduri,
6. Volumul abundent de energie si informatie,
7. Daca incercarea se soldeaza cu succes, nu mai exista drum inapoi,
8. Existenta unui numar mare de terte companii ce cauta servicii web la pret minim.
Mediul plin de schimbare actual este favorabil - devine din ce in ce mai usor din punct de vedere legal sa pui bazele propriei firme. Mai mult, odata cu aparitia unei multitudini de intreprinderi mici si mijlocii, a aparut si cererea de creare a unui site de prezentare pentru fiecare societate. Nimeni nu isi face un site de prezentare si il lasa asa, mandri ca el exista, deci toate aceste intreprinderi vor avea nevoie de asistenta continua, mentenanta, optimizare SEO, web hosting in foarte multe cazuri, iar daca realizarea website-ului a fost conform asteptarilor, prestarea serviciilor web ulterioare se va incredinta aceleiasi echipe. Apoi, daca ne raportam la anul 2000, cand nu exista aceasta abundenta de magazine online pentru ca oamenii nu aveau incredere in ideea de a face cumparaturi pe web – in 2017 tinerii nici macar nu merg la magazin pana nu consulta informatiile online despre produsul pe care urmeaza sa il achizitioneze.

De fapt, tot ce trebuie este acea idee geniala, plina de viziune, in jurul careia va fi conceputa intreaga afacere, va fi construita echipa si se va da startul succesului.