Servicii | webamboos

Servicii

Web designul este prima etapa a creerii oricarui website. Acesta este un proces foarte important deoarece designul va crea prima impresie a vizitatorilor si-l va face sa continuie navigarea sau sa navigheze catre alt website. Initial se defineste proiectul si scopul acestuia dupa care urmeaza un proces de cercetare pentru studierea celor mai importante elemente din acea industrie si aranjarea acestora in pagina. Dupa ce procesul de cercetare este complet urmeaza sa fie creat designul vizual al websiteului, atat cel pentru desktop cat si versiune mobila.

Aici incepe cu adevarat sa ia o forma „palpabila” websiteul. Elementele grafice din etapa anterioara sunt folosite pentru a crea partea vizuala a websiteului. Insa partea grafica este doar ce se vede la suprafata, in spatele acestora exista o multitudine de tehnologii pentru a pune in functiune logica websiteului .Sunt create toate elementele, in conformitate cu standardele de la Google, atat cele statice cat si cele dinamice. Dupa urmeaza procesul continuu de testare si corectare.

Aceasta etapa nu face parte din procesul de a creare a websiteului, dar e foarte importanta deoarece, in primul rand, vizitand websiteul, utilizatorilor trebuie sa li se creeze impresia ca informatiile sunt actualizate in permanenta. Acest serviciu este necesar in special pentru cei care au in continu un flux de date pe website, de exemplu stergerea si adaugarea serviciilor si a produselor noi. Aici decurge si procesul de perfectionare a websiteului pentru ca acesta sa fie cat mai placut pentru utilizatori.

SEO (Search Engine Optimization) este procesul prin care un website, este optimizat astfel in cat acesta sa obtina rezultate optime, aceasta insemnand ca websiteul creat sa apara pe o pozitie cat mai ridicata pe motoarele de cautare ca Google, Bing sau Yahoo. Acest proces include in sine promovarea paginilor cu ajutorul unor tehnici de marketing online, precum promovarea pe retele sociale, promovarea cu ajutorul articolelor si a blogurilor, cautarea potentialilor clienti.

Hosting-ul este procesul prin care websiteul devine accesibil utilizatorilor. Asta include obtinerea unui spatiu de stocare pentru pagina si o adresa pe internet pe care pagina o sa devina disponibila pentru vizitatori.

Contacteaza-ne